Tapahtumakalenteri

Kesäteatteri Pyynikillä to 8.8.2024 klo 18Lauantai  31.8.2024 - Pyynikin kesäteatteri

Lähdemme torstaina 8.8.2024 klo 15.45

katsomaan Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän komediaa KARAVAANARI – KAIKKIEN KAVERI

Näytelmä alkaa klo 18.00 (kesto 2,5 h)

Karavaanari – Kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela (Lari Halme) palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.

Karavaanari – Kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

Käsikirjoitus: Heikki Syrjä, Riku Suokas Ohjaus: Riku Suokas

Lavastussuunnittelu: Antti Lauttamäki, Emmi Niittymäki

Pukusuunnittelu Marjaana Mutanen

Rooleissa Lari Halme, Kaisa Hela, Heikki Hela, Karoliina Vanne, Miia Selin, Aimo Räsänen, Jari Ahola, Marika Heiskanen, Carola Halme

 

Matkan hinta on 70 €/hlö. Hintaan sisältyvät matkat, teatteriliput ja väliaikatarjoilu. Matkaan lähdetään Porin Matkakeskukselta, laituri 8 klo 15.45.

Sitovat ilmoittautumiset 24.6. mennessä puh. 044 744 4610 tai sähköpostitse tsto@porinseudundiabeetikot.fi. Matkan maksut 15.7.2024  menn. Ilmoitathan mahd. allergiat sekä liikuntarajoitteet.

HUOM! Suosittelemme matkavakuutusta, peruutuksesta (koskee myös sairastapauksia) saa korvauksen vain vakuutuksen kautta. Vaihtoehtoisesti tilalle voi myös hankkia toiset osallistujat.

 

Matkanvetäjänä yhdistykseltä toimii Virpi Kohtamäki, p. 040 5031514 sekä Taina Katiskalahti p. 0405834391. Heille voi ilmoittaa matkapäivänä sattuvasta poisjäännistä/sairastumisesta.