Tapahtumakalenteri

Teatterimatka Tampereen Työväen TeatteriinMaanantai  20.9.2021 - Sunnuntai 5.12.2021

HUOM!  varattu täyteen!!!

TEATTERIMATKALLE

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERIIN

Lähdemme katsomaan musikaalia

KINKY BOOTS

LA 4.12.2021. Esitys alkaa klo 13.00

SENSAATIOMAINEN, PARHAANA MUSIKAALINA TONY-, GRAMMY- JA OLIVIER-PALKITTU, VUOSIKYMMENEN SUURIN, SEKSIKKÄIN JA SYDÄMELLISIN SHOW!
Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Drag-tähti Lolan ja Simonin roolissa nähdään Lauri Mikkola (Kinky Boots HKT, Poikabändi) ja Charlie Pricen roolissa Petrus Kähkönen (Kinky Boots HKT, Notre Damen kellonsoittaja). TTT:n kova musikaaliensemble ja runsas vierailevien tähtien joukko varmistavat, että tästä tulee ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus. Kinky Boots potkii paremmin kuin koskaan!

Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla!

Lähtö Porin matkakeskukselta klo 10.30 laiturilta 8.

Esitys kestää n. 2,5 h väliaikoineen. Näytöksen jälkeen jäämme teatterille ruokailemaan.

Matkan hinta on 110 €/hlö. Hintaan sisältyy lippu, matkat, väliaikakahvit ja ruoka.

Matkalla järjestetään arpajaiset.

Sitovat ilmoittautumiset yhdistykselle  25.10.2021 mennessä sähköpostilla tsto@porinseudundiabeetikot.fi tai puhelimitse 044 744 4610. Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä liikuntarajoitteet.

Yhdistyksen tukema teatterimatka.