Liity jäseneksi

Liittymällä diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon. Jäseneksi liittymisen voi tehdä täyttämällä liittymislomakkeen Diabetesliiton internetsivujen kautta tai soittamalla jäsensihteerille p. 050 3106611. Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja. Uudet jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet saavat Diabetes-lehden maksutta liittymisvuoden loppuun saakka (liittymisedun voi saada vain kerran, ensimmäistä kertaa liittyessään). Loka-, marras- ja joulukuussa liittyneet jäsenet saavat Diabetes-lehden maksutta liittymisajankohdasta alkaen seuraavan kalenterivuoden ajan. Seuraavina vuosina uusi jäsen voi tilata Diabetes-lehden edulliseen jäsenetuhintaan (15 € v. 2022 ja 2023)

HUOM! Jäsenmaksusta tulee lasku kotiin, jolla se maksetaan Diabetesliiton tilille. Jos olet lehden tilaaja, lehden tilausmaksu laskutetaan samassa yhteydessä.

Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2022 ja 2023 on 17 euroa. Liittymällä yhdistykseemme kuulut myös Diabetesliittoon, valtakunnalliseen diabeetikkojen edunvalvojaan.Yhdistyksemme tarjoaa omahoidon tukea esimerkiksi vertaistukiryhmien ja asiantuntijaluentojen välityksellä.Yhdistyksemme tekee yhteistyötä toiminta-alueen terveyskeskusten ja diabeteshoitajien kanssa.

Mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenasioiden hoitajaan tai suoraan Diabetesliittoon jäsensihteeriin.

Siirry Diabetesliiton sivuille liittymislomakkeelle tästä.

HYÖDYNNÄ JÄSENETUSI:

Katso Diabetesliiton kumppaniyritysten tarjoamat jäsenedut täältä! Mukana esimerkiksi alennuksia silmälaseista, tutkimuksista ja lehtitilauksista.

Paikallisena jäsenetuna seuraavat edut

Hoitotarvike Karpalopiste Oy - 10 % kaikista tuotteista jäsenetukorttia näyttämällä (jatkuva etu)

Ravintola Torget vuoden 2023 loppuun, - 10 % lounaasta ja pizzoista jäsenetukorttia näyttämällä