Liity jäseneksi

Liittymällä diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon. Jäseneksi liittymisen voi tehdä täyttämällä liittymislomakkeen Diabetesliiton internetsivujen kautta tai soittamalla jäsensihteerille p. 050 3106611. Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Kun liityt jäseneksemme, saat Diabetes-lehden näytenumeron maksutta, ja voit tilata lehden vuosikerran 18 euron jäsenhintaan (normaali hinta on 49 € v. 2024). Jäsenmaksuusi sisältyy myös Diabetes-verkkolehden lukuoikeus. Jäsenmaksu peritään tammi-lokakuussa liittyviltä jäseniltä, marras-joulukuussa liittyvät laskutetaan vasta tammikuussa.

HUOM! Jäsenmaksusta tulee lasku kotiin, jolla se maksetaan Diabetesliiton tilille. Jos olet lehden tilaaja, lehden tilausmaksu laskutetaan samassa yhteydessä.

Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2023 on 17 euroa javuonna 2024 jäsenmaksu on 19 €. Liittymällä yhdistykseemme kuulut myös Diabetesliittoon, valtakunnalliseen diabeetikkojen edunvalvojaan.Yhdistyksemme tarjoaa omahoidon tukea esimerkiksi vertaistukiryhmien ja asiantuntijaluentojen välityksellä.Yhdistyksemme tekee yhteistyötä toiminta-alueen terveyskeskusten ja diabeteshoitajien kanssa.

Mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenasioiden hoitajaan tai suoraan Diabetesliittoon jäsensihteeriin.

Siirry Diabetesliiton sivuille liittymislomakkeelle tästä.

HYÖDYNNÄ JÄSENETUSI:

Katso Diabetesliiton kumppaniyritysten tarjoamat jäsenedut täältä! Mukana esimerkiksi alennuksia silmälaseista, tutkimuksista ja lehtitilauksista.

Paikallisena jäsenetuna seuraavat edut

Hoitotarvike Karpalopiste Oy - 10 % kaikista tuotteista jäsenetukorttia näyttämällä (jatkuva etu)

Ravintola Torget vuoden 2023 loppuun, - 10 % lounaasta ja pizzoista jäsenetukorttia näyttämällä