Liity jäseneksi

Liittymällä diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon. Jäseneksi liittymisen voi tehdä täyttämällä liittymislomakkeen Diabetesliiton internetsivujen kautta tai soittamalla jäsensihteerille p. 050 3106611. Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Kun liityt jäseneksemme, saat Diabetes-lehden näytenumeron maksutta, ja voit tilata lehden vuosikerran 18 euron jäsenhintaan (normaali hinta on 49 € v. 2024). Jäsenmaksuusi sisältyy myös Diabetes-verkkolehden lukuoikeus. Jäsenmaksu peritään tammi-lokakuussa liittyviltä jäseniltä, marras-joulukuussa liittyvät laskutetaan vasta tammikuussa.

HUOM! Jäsenmaksusta tulee lasku kotiin, jolla se maksetaan Diabetesliiton tilille. Jos olet lehden tilaaja, lehden tilausmaksu laskutetaan samassa yhteydessä.

Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2024 on 19 €. Liittymällä yhdistykseemme kuulut myös Diabetesliittoon, valtakunnalliseen diabeetikkojen edunvalvojaan.Yhdistyksemme tarjoaa omahoidon tukea esimerkiksi vertaistukiryhmien ja asiantuntijaluentojen välityksellä.Yhdistyksemme tekee yhteistyötä toiminta-alueen terveyskeskusten ja diabeteshoitajien kanssa.

Mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenasioiden hoitajaan tai suoraan Diabetesliittoon jäsensihteeriin.

Siirry Diabetesliiton sivuille liittymislomakkeelle tästä.

Jäseneksi liittymisestä kerrotaan osoitteessa www.diabetes.fi/liity


HYÖDYNNÄ JÄSENETUSI:

Katso Diabetesliiton kumppaniyritysten tarjoamat jäsenedut täältä! Mukana esimerkiksi alennuksia silmälaseista, tutkimuksista ja lehtitilauksista.

Paikallisena jäsenetuna seuraavat edut

Hoitotarvike Karpalopiste Oy - 10 % kaikista tuotteista jäsenetukorttia näyttämällä (jatkuva etu)