Liity jäseneksi

Liittymällä diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon. Jäseneksi liittymisen voi tehdä täyttämällä liittymislomakkeen Diabetesliiton internetsivujen kautta tai soittamalla jäsensihteerille p. 050 3106611. Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.Uudet jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet saavat Diabetes-lehden maksutta liittymisvuoden loppuun saakka (liittymisedun voi saada vain kerran, ensimmäistä kertaa liittyessään). Loka-, marras- ja joulukuussa liittyneet jäsenet saavat Diabetes-lehden maksutta liittymisajankohdasta alkaen seuraavan kalenterivuoden ajan. Seuraavina vuosina uusi jäsen voi tilata Diabetes-lehden edulliseen jäsenetuhintaan (15 € v. 2022)


Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2022 ja 2023 on 17 euroa. Liittymällä yhdistykseemme kuulut myös Diabetesliittoon, valtakunnalliseen diabeetikkojen edunvalvojaan.Yhdistyksemme tarjoaa omahoidon tukea esimerkiksi vertaistukiryhmien ja asiantuntijaluentojen välityksellä.Yhdistyksemme tekee yhteistyötä toiminta-alueen terveyskeskusten ja diabeteshoitajien kanssa.

Mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenasioiden hoitajaan tai suoraan Diabetesliittoon jäsensihteeriin.

Siirry Diabetesliiton sivuille liittymislomakkeelle tästä.

HYÖDYNNÄ JÄSENETUSI:

Katso Diabetesliiton kumppaniyritysten tarjoamat jäsenedut täältä! Mukana esimerkiksi alennuksia silmälaseista, tutkimuksista ja lehtitilauksista.

Paikallisena jäsenetuna seuraavat edut

Hoitotarvike Karpalopiste Oy - 10 % kaikista tuotteista jäsenetukorttia näyttämällä (jatkuva etu)

Ravintola Torget vuoden 2023 loppuun, - 10 % lounaasta ja pizzoista jäsenetukorttia näyttämällä