Tapahtumakalenteri

Teatterimatka Tampereen työväen teatteriinPerjantai  1.9.2023

Lähdemme katsomaan musiikkikomediaa

PYÖREÄN PÖYDÄN RITARIT LA 18.11.2023. Esitys alkaa klo 13.00

Pimeä keskiaika. Hrrrr. Kamalan pimeä. Maa vailla hallitsijaa. Mutta ei hätää! Velho Merlinillä on suunnitelma. Hän on ennustanut, että se, joka vetää miekan kivestä, on oikea perillinen. Pian kuningas Arthur saapuukin! Camelotin hoviin perustetaan ritarien tasa-arvoinen yhteisö huolehtimaan lakien laadinnasta, lohikäärmeiden surmaamisesta ja muista urotöistä. Vaan ah ja voi! Graalin malja on kadoksissa, ja luonto kuihtuu. Yhteisön ilmapiiri on tulehtunut, eikä keskiajalla ole työnohjaajia. Onko Arthur edes oikeutettu hallitsija, ja miten noita Morgan häneen liittyy?Pyöreän pöydän ritarit on seikkailun, nokkelan sanailun ja musiikin siivittämä eeppinen komedia perimysjärjestyksestä, johtajuudesta ja rakkaudesta. Se on nykyaikainen ja omaleimainen, vanhoja taruja pintaa syvemmältä hyödyntävä fantasianäytelmä. 

Esityksen ohjaa tiedonjulkistamisen valtionpalkittu, Jeanne d’Arcin housut -näytelmällään innostuneen vastaanoton saanut Linda Wallgren. Käsikirjoituksesta vastaa Juho Gröndahl. Keskiaikaista tunnelmaa elokuvamaiseen ja pop-ilmaisuun yhdistävän musiikin ovat luoneet laulaja-lauluntekijänä tunnettu Antti Autio, M-yhtyeen Jussi-Pekka Parviainen sekä musiikkituottajavelho Paavo Malmberg. Ihmeen tuntua huokuva visuaalinen ilme on lavastaja Janne Vasaman, pukusuunnittelija Marjaana Mutasen ja valosuunnittelija Eero Auvisen yhteisponnistus. Koreografiasta vastaa Jenni Nikolajeff ja äänisuunnittelusta Kalle Nytorp.Legendaariset sankarit, velhot ja kuninkaalliset herättävät eloon TTT:n omat legendat Miia SelinMika HonkanenSamuli MujePihla PohjolainenHiski Vihertörmä ja Juha-Matti Koskela sekä vierailevat voimat Noora DaduVilma SippolaEsme KaislakariJussi-Pekka ParviainenAntti Autio ja Paavo Malmberg.

Matkan hinta on 100€. Hintaan sisältyvät matkat, teatteriliput, väliaikatarjoilu sekä ruokailu näytöksen jälkeen teatteriravintolassa.

Matkaan lähdetään Porin matkakeskukselta, laiturilta 8 klo 10.45.

Sitovat ilmoittautumiset 28.9.2023 mennessä yhdistykselle puh. 044 744 4610 tai sp:lla tsto@porinseudundiabeetikot.fi

Ilmoitathan mahdolliset allergiat sekä liikuntarajoitteet ilmoittautuessasi. Matkalla järjestetään arpajaiset, joten varaa käteistä mukaasi.

Yhdistyksen tukema teatterimatka.