Tapahtumakalenteri

Etäluento ke 30.10.2024 klo 17.30 - 19Sunnuntai  18.8.2024 - Yhteisötalo Otava, Otavankatu 5A , Pori

KEVEITÄ ASKELEITA HYVINVOINTIIN

Etäluento lähetetään Diabetesliitosta eri diabetesyhdistyksille ympäri Suomen, joten osallistumismahdollisuus ainoastaan paikan päällä Yhteisötalo Otavan Taivas -tilassa.

Ei Teams-yhteyttä kotiin.

Etäluennon luennoitsijana Diabetesliiton diabeteshoitaja. Luennoitsijan tiedot tarkentuvat myöhemmin. 

Seuraa ilmoittelua kotisivuillamme.

Ilmoitamme myös sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Ilmoittautuminen yhdistykselle 17.10. mennessä tsto@porinseudundiabeetikot.fi tai puh. 0447444610.

Teatterimatka Raumalle la 16.11. Lauantai  31.8.2024

PAULA!

Esitys alkaa klo 13.00, kesto 2 h 45 min, sisältää väliajan.

Ennennäkemätön musikaali laulaja Paula Koivuniemestä!

Paula Koivuniemi on suomalaisen kevyen musiikin kuningatar. Iskelmätähti, jonka ura ulottui kuudelle vuosikymmenelle. Paula!-musikaali kertoo rakastetun artistin tarinan ensimmäisestä keikasta isän keikkabändin solistina aina uran huippuvuosiin ja Leidit lavalla -kiertueeseen.

Mikä oli Paulan menestyksen salaisuus ja minkä hinnan hän siitä yksityiselämässään maksoi?

Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi, Esa Nieminen ja Otto Kanerva, joka on myös ohjannut esityksen. Musiikin sovituksesta on vastannut Esa Nieminen, joka toimii myös esityksiin valmistavana kapellimestarina. Eri vuosikymmenten välillä liikkuvassa musikaalissa Paula Koivuniemen roolissa nähdään kaksi näyttelijää: Rauman teatterin Ninni Kekki sekä Raumalla vieraileva Maarit Peltomaa. Muissa rooleissa: Jani Koskinen, Maija Pihlajaoja, Elina Ruti ja Antti Tuominen sekä Rauman teatterin näyttelijöistä Timo Julkunen, Juha Kulmala ja Raisa Sorri. Koreografi: Osku Heiskanen. Lavastuksen on suunnitellut Porin Teatterista vieraileva Teemu Loikas. Pukusuunnittelija on Elina Vättö. Kampaukset, peruukit ja maskeeraus: Tuula Kupiainen-Koivisto. Valot: Hannu Naamanka ja äänet Panu Raatikainen

Matkan hinta on 90 €. Hintaan sisältyvät matkat, teatteriliput, väliaikatarjoilu sekä ruokailu näytöksen jälkeen teatteriravintolassa.

Matkaan lähdetään Porin matkakeskukselta, laiturilta 8 klo 11.

Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2024 mennessä

puh. 044 744 4610 tai sähköpostitse tsto@porinseudundiabeetikot.fi

Matkan maksut 15.10 mennessä.

Ilmoitathan mahd. allergiat sekä liikuntarajoitteet.

HUOM! Suosittelemme matkavakuutusta, peruutuksesta (koskee myös sairastapauksia) saa korvauksen vain vakuutuksen kautta. Vaihtoehtoisesti tilalle voi myös hankkia toiset osallistujat.

Matkanvetäjänä yhdistykseltä toimii Virpi Kohtamäki, p. 040 5031514 sekä Taina Katiskalahti p. 0405834391. Heille voi ilmoittaa matkapäivänä sattuvasta poisjäännistä/sairastumisesta.

 

Ilmoitathan mahdolliset allergiat sekä liikuntarajoitteet ilmoittautuessasi. Matkalla järjestetään arpajaiset, joten varaa käteistä mukaasi.        Yhdistyksen tukema teatterimatka.