Mikä on Diabetes Wellnes Suomi?

28.10.2019

Olemme jälleen saaneet paljon hämmentyneitä kyselyitä Diabetes Wellness Suomi säätiöstä. Säätiö on lähettänyt kirjeitä, joissa esittelykirjeen lisäksi on esimerkiksi postikortteja sekä pankkisiirtolomake. Vastaanottajana on useimmiten iäkäs henkilö.

Kyseessä on Englannissa, Ranskassa, Ruotsissa, USA:ssa ja Suomessa toimiva rahankeräysorganisaatio, joka ilmoittaa keräävänsä rahaa diabetestutkimukseen parannuskeinon löytämiseksi diabetekseen.

Diabetes Wellness Suomi säätiöllä ei ole mitään tekemistä Porin Seudun Diabetesyhdistyksen tai Suomen Diabetesliiton kanssa.

Jos haluat tukea oman yhdistyksesi toimintaa, voit tehdä lahjoituksen yhdistyksemme tilille.

Suomalaista diabetestutkimusta voit tukea Diabetestutkimussäätiön kautta. Diabetestutkimussäätiö on Diabetesliiton ja diabetesyhdistysten vuonna 1976 perustama säätiö, joka tukee diabetekseen liittyvää tieteellistä tutkimustoimintaa myöntämällä apurahoja suomaisille diabetestutkijoille. Vuosittain apurahoja myönnetään noin 400 000 euroa. Lisätietoa Diabetestutkimussäätiön toiminnasta ja tukitavoista saat tutkimussäätiön verkkosivuilta http://www.diabetestutkimus.fi

02.12.2019Diabetes ja mieli -kurssi Porissa 2020 kevät
26.09.2019Seuraa meitä Facebookissa
28.10.2019Mikä on Diabetes Wellnes Suomi?